česky | english

23 LET NA TRHU NEMOVITOSTÍ

 
DETAIL NABÍDKY

 

Vilky a byty, Imperia (Porto San Maurizio), Ligurie, Itálie

Základní informace
Stav Prodáno
Typ nemovitostidům 
Okres/obvodLiguria 
LokalitaImperia 
Cena 280 000 EURO
(ceny od)
Popis
Nový rezidenční komplex s různými typy vilek a bytů s bazénem a s překrásným výhledem na moře

A) Dvoupokojové byty 45m2 sestávající ze salonu s kuchyńským koutem, ložnice a koupelny s překrásným výhledem na moře. Byt v přízemí disponuje dílčí předzahrádkou, bytu v patře velkou terasou.

B) Třípokojový byt 55m2, sestávající ze salonu s kuchyńským koutem, koupelny a dvou prostorných pokojů s překrásným výhledem na moře. Byt je opět situovaný v přízemí nebo v 1. patře

C) Samostatná vilka lemovaná předzahrádkou sestávajícící ze salonu s kuchyńským koutem, koupelny a dvou prostorných pokojů.

Ceny od 280.000 EURO

PENB - třída G.

Imperia – jedno z nejmladších měst v Itálii – vzniklo b roce 1923 sloučením starobylých měst Porto San Maurizio a Oneglia s blízkými obcemi. Zvučný název Imperia dostalo město z podnětu Mussoliniho po zde protékající říčce stejného jména. Historie Porto San Maurizio sahá až do dob Římské říše. Současné město žije zejména z příjmů z cestovního ruchu. Z památek architektury jsou nejvýznamější Palazzo Pagliarri, konvent santa Chiara ze 14. stol. a z novějších klasicistní chrám San Giovanni Battista z let 1779-1781, nebo Villa Grock, kterou nechal ve stylu Liberty postavit ve 30. letech 20 stol. stejnojmenný švýcarský klaun. Obživou místních obyvatel je zejména květinářství a pěstování oliv. V Imperii se také nachází jedno z předních center vodních sportů v Itálii. Malebné město Imperia se zdá být i tím nejlepším místem pro ty, kdo by se chtěli jen tak oddávat svému snění.

Další informace
Třída energetické náročnosti budovyG – majitel nedodal průkaz energetické náročnosti budovy.
Zakázku vyřizuje makléř
J. Říha
tel.: 606 466 555
BYTY
DOMY
KOMERČNÍ
Agens Reality Praha s.r.o., Lidická 4, Praha 5 – Smíchov, PSČ 150 00, info@agensreality.cz